Start Idé Byggnation Excellentvägg Inspiration Katalog Husbyggen Bildgalleri Kontakt

Idé

Att bygga hus är förmodligen det största projekt som en familj genomför. För de allra flesta är det en dröm att få bygga ett eget hus och dessutom kunna påverka både design och funktion för bästa boendemiljö.

En tanke väcks vid köksbordet. Ni pratar och drömmer. Helt plötsligt har ni satt igång en process. Kom till oss när det är dags att göra verklighet av era tankar och visioner. Tillsammans bygger vi ert nya excellenta hem.

Erfarenhet

Vi som står bakom Excellenthus har lång erfarenhet av arkitektur, konstruktion och husbyggnation.

Smart konstruktion för både mindre och större hus

Väggarna är en av våra viktiga hörnstenar för att ge er ett snyggt och energisnålt drömhus. Excellenthus är möjligheternas hus tack vare vårt smarta och flexibla sätt att bygga med färdiga betongväggar.

Valfrihet med arkitektritat

Hos Excellenthus har ni mycket stor valfrihet. Vi bygger inte bara typhus utan vi arkitektritar efter era önskemål. Ta med era egna tankar och förslag. Vi lyssnar med stort engagemang och öppenhet. Våra kreativa och erfarna arkitekter anpassar huset efter era önskemål.

Personlig service

Med vår långa erfarenhet har vi mycket kunskap och kan erbjuda många goda råd. Vi säljer och bygger hus med kunden i centrum.

Ladda hem vår katalog som pdf-fil, eller beställ katalogen direkt hem i brevlådan!

Låt dig inspireras - Kika igenom vårt galleri!

 

Hitta återförsäljare!

 © 2010 - 2013  Excellenthus  - Hemsida med SLiM Webb- & Reklambyrå